Gyebnár Ilonával



Megkértük egy Kedves vásárlónkat, hogy mondja el szakvéleményét és foglaljon állást a védőkesztyűk használatát illetően!


Gyebnár Ilona volt olyan kedves és elmondta nekünk,  nektek:


"Gyebnár Ilona vagyok. Természetgyógyász és professzionális pedikűrös. Számomra kiemelten fontos a higiénia, hiszen napról napra dolgozom emberekkel, kezelek beteg körmöket, használok akupunktúrás tűket, amelyek kapcsán gyakran megfertőződhetnék, illetve tovább adhatnám a többi hozzám fordulónak is a nemkívánatos gombákat, baktériumokat. De erre szerencsére még nem volt példa a többéves működésem alatt.



A rendelő alapfelszereltségét képezi a seb-, a bőr-,  a  felületfertőtlenítők, az intelligens kötszerek mellett a rendkívül jó minőségű gumikesztyű, valamint a szájmaszk is. Kiképzésüket, minőségüket tekintve fontos, hogy munka közben ne legyen szükség az igazítgatásukra, húzogatásukra illetve a kesztyű is stabilan, megfelelő feszességben illeszkedjen a kezemre. Büszkén mesélem ügyfeleimnek, hogy működésem óta „innen nem vittek semmit, de nem is hoztak semmit” fertőzések, bőr-vagy körömbetegségek tekintetében.
Fiatal, kisgyermek klienseim már most tudják, hogy ezek a védőeszközök mennyire fontosak és a szép színek, melyek stílust, hangulatot adnak a kezelőhelyiségnek, talán még a bátorságukat is segít megőrizni.

Köszönöm az igényes, jó minőségű termékeket!

Gyebnár Ilona"

Köszönjük mi is Ilonának, hogy megosztotta velünk, gondolatai, véleményét, tapasztalatait!
www.vigyazzkezkesztyu.hu

Megjegyzések